26 Ekim 2013 Cumartesi

Gelin Çiçeği Seçerken

Gelin Çiçeği Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler...!

Gelin buketi, bir gelinin taşıdığı ve gelinliğini tamamlayıcı en güzel aksesuardır. Bu yüzden gelinin göz alıcı, şık detaylarından biridir. Küçük zarif bir buket, taze mis kokulu, rengârenk çiçekler kimi zaman gösterişli bir tasarım ile gelinin doğallığını ve güzelliğini yansıtır. Kalıcı olması için yapma çiçeklerden oluşan bir buketi tercih etmemekte fayda var. Taze çiçekler her zaman için daha zarif ve doğal durur.

  • Çiçekler bir gelinin düğünde ihtiyacı olan en önemli ayrıntılardan biridir.
Nasıl çiçekler seçeceğinize, ya da gösterişli olmasını istediğiniz çiçeklerden ne kadar hazırlayacağınıza önceden karar vermelisiniz.  Bunun için sizin fikirlerinizi anlayacak  aynı zamanda bütçenizi zorlamayacak iyi bir çiçekçi bulmanız önemlidir.
  • Gelin buketi gelinliği tamamlamalı, önüne geçmemelidir. 
Gelinin boyu, kilosu, giyeceği gelinliğin kabarıklığı, uzunluğu, sadeliği de gelin buketinin hazırlanmasında önemlidir. Gelinliğin rengine uygun tonlarda kumaş,  kurdele ve aksesuar kullanmak ya da mekânı ve gelinin ruhunu yansıtacak aksesuarlar da önem taşımaktadır.
Örneğin,  Gelinliğiniz kabarıksa bol çiçekli buketler, dar etekli ise daha az çiçekli buketler tercih etmeniz gerekir. Buketinizde yer alan çiçeklerden birini duvağınızda veya saçınızda kullanmanız ya da damadın yaka cebinde kullanmak mükemmel bir görüntü yaratacaktır.
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder